Kontakt os i dag
Telefon: 27 58 82 01

Blowerdoor test Kolding Vejle Fredericia

Blowerdoor test

Priserne er gældende for fritliggende én families hus
Op til 250 m² total gulvflademål.

Tæthedsprøvning incl. Rapport :
Kørsel over 2 X 25 km afregnes med
kr. 3,5 pr. km.
Normalt tager en test mellem 2 – 2½ time.
Kr. 2400 ,-

Op til 2500 m² total gulvflademål.
Trykprøvning med 2 Blowerdoor til store industri byggeri / Forretninger.
Fejlfinding / Lukning af ventilations kanaler mm . Afregnes pr 1/2 time. Ved fejlfinding anvendes termografi – røg – mm.
Indhent tilbud

Forundersøgelse i byggefasen (op til 250 m²)

Over-/undertryk for fejlfinding af tætheden i bygningen inden færdiggørelse. Ved fejlfinding anvendes termografi – røg – mm. Ved gentagende tryktest afregnes pr.1/2 time kr. 375,- + moms
Tæthedsprøve med rapport efter forundersøgelsen: Indhent tilbud
Indhent tilbud

Større/mindre opgaver i samme område gives et tilbud.

Følgende oplysninger skal opgives / Det totale gulvflade mål (M² ). Det totale klimaskærmsareal, (M³). Opmåling af nødvendige mål i forbindelsen med test : 760,- pr. påbegyndt time. + moms.
Praktiske oplysninger : Der skal afsættes mellem 2 – 3 timer til test.

Luftstrøm gennem en bygning kan have en stærk indvirkning på komfort og luftkvalitet.

​Blowerdoortest angiver en måde, at kvantificere luftstrømmen og deraf følgende varmetab, samt en måde, at lokalisere specifikkeutætheder.

En blowerdoor er en anordning til afprøvning af lufttæthed af en bygning. Den består af en kalibreret blæser der måler en luftstrøm og en tryk sensor der måler trykket skabt af ventilator flow. Kombinationen af tryk og flow kan bruges til, at estimere lufttæthed. Lufttætheden af en bygning er nyttig viden, når man forsøger, at øge energibesparelser.

I mange bygninger er den mest omkostningseffektive og nemmeste foranstaltning mod, at øge energieffektiviteten, at forsegle klimaskærmen. Derfor er meget vigtigt, at lokalisere i hvilket omfang dit hjem eller bygning lækker luft og lokalisere alle områder af lækage.

Mange kunder vil sige, at de allerede ved, hvor den kolde luft kommer ind på deres hus, så en blowerdoor test er ikke nødvendig. Mens dette kan være rigtigt, er der to faktorer som skal anerkendes. Først, at vide hvor den kold luft kommer ind i huset. Er kun halvdelen af problemet. Enhver mængde luft, der kommer ind i huset er ledsaget af luft, der forlader hjemmet et andet sted. Disse lækager er sværere, at finde. Men ved, at presse hele bygningen i forhold til udendørs, kan vi finde alle utæthederne.